Villa hırsızı kıskıvrak yakalandı

Silivri'de birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı şüphesi ile Silivri Adliyesine getirilen 2 kişiden 1'i tutuklanırken diğer şahıs serbest kaldı. Şüphelilerin yakınları görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı

Villa hırsızı kıskıvrak yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri’de birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı şüphesi ile Silivri Adliyesine getirilen 2 kişiden 1’i tutuklanırken diğer şahıs serbest kaldı. Şüphelilerin yakınları görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı.

Edinilen bilgilere göre Terminal ve Parkköy civanındaki yaklaşık 10 villadan hırsızlık yapılması üzerine Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri titiz bir çalışma başlattı. Olay yerlerinden alınan deliller ve parmak izlerinden yola çıkan ekipler çevredeki güvenlik kameralarını ve görgü şahitlerini tek tek dinledi. Yapılan incelemelerin ardından görevli ekipler şahısların yerini tespit etti. Gece operasyonu ile gözaltına alınan M.S. ve M.Ü. tutuklanma talebiyle Adliyeye sevk edildiler. Yakalanan şüphelilerden M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlılardan birinin kız kardeşi ve dedesi olduğu öğrenilen kişiler ise görüntü almaya çalışan gazetecileri engellemek istediler. 


Haberin videosu için alternatif link