Yine Parkköy,Yine Kaza,Yine Ölüm

Parkköy mevkii Bizimköy sitesi önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 20 yaşındaki genç kıza özel bir otomobil çarptı ,genç kız olay yerinde can verdi.

Yine Parkköy,Yine Kaza,Yine Ölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza,Saat 21:30 sıralarında Parkköy mevkii Bizimköy Tatil sitesi önünde meydana geldi.Karşıdan karşıya geçmeye çalışan 1992 Amasya Taşova doğumlu A.A (20)’a,İsmail D.(57) yönetimindeki 34 TB .. Plakalı özel araç çarptı. Genç kız çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 30 metre uzağa fırlayarak asfalt zemine düştü. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalede Genç kızın olay yerinde can verdiğini tespit ettiler. Nöbetçi Savcı’nın incelemelerinin ardından genç kızın cenazesi, cenaze aracıyla Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen araç sürücüsü İsmail D.’nin yakınları fenalık geçirirken, çevredeki vatandaşlar kazaya tepki gösterdiler.

“Sorumluları göreve davet ediyoruz”

Yaklaşık 20 gün önce de aynı yerde olan kazayı da hatırlatan vatandaşlar “yaklaşık 20 gün öncede aynı yerde yaşlı bir teyzemiz kaza sonucu yaşamını yitirdi. Bunun üzerine bizler buraya bir üst geçit yapılması konusunda yaklaşık 2 bin imza ile İstanbul Valiliğine, Silivri Kaymakamlığına, Silivri Belediye Başkanlığına ve Karayolları Genel Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat ettik. Hala bir sonuç alamadık, bundan 20 gün önceki kaza sonrası Karayolları görevlileri hala tabelası olmasına rağmen buraya gelerek yaya geçidi olan yeri bariyerler ile kapattılar. Daha kaç tane canın gitmesi gerekiyor,çok mu zor buraya bir tane üst geçit yapılması,sorumluları göreve davet ediyoruz.İnsanlar artık ölmesin” diyerek tepkilerini dile getirdiler.