43. İstanbul Maratonu'nda 'Doğalılar iyilik peşinde'

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7 Kasım'da gerçekleşecek N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nda adımlarını otizmli çocuklar için atacak.

43. İstanbul Maratonu'nda 'Doğalılar iyilik peşinde'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7 Kasım’da gerçekleşecek N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda adımlarını otizmli çocuklar için atacak.

İstanbul Maratonu 43. kez kıtaları birleştirmeye hazırlanıyor. t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek yine eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağı oluyor. Liderlik Akademisi öğrencileri otizm spektrum bozukluğu olan çocukların erken tanısının konulması ve özel eğitim ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi için çalışan Tohum Otizm Vakfı’na destek olmak için 7 Kasım’da gerçekleşecek N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda yerini alacak.

Maratonda, Tohum Otizm Vakfı yararına koşacak olan t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, otizmin erken tanısı konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflerken, otizmli çocukların eğitimleri için bağış topluyor. Toplanan bağışlar, “İyilik Peşinde Koş Platformu” üzerinden online bağış olarak direkt vakfa aktarılacak ve otizmli çocukların eğitimi için kullanılacak.

“Destek Olmak İçin Bin Sebep Var”

"Koşuya başlamak için bir sebep, destek olmak için ise bin sebep var" diyen t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, kampüslerde gerçekleştirdikleri etkinliklerle bağış toplayarak çevresindeki herkesi bu iyiliğin bir parçası olmaya davet ediyor.