39 İlçe Başkanı Silivri'de Bir Araya Geldi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Başkanları Olağan Toplantısı Silivri Marmara Golf tesislerinde gerçekleştirildi.

39 İlçe Başkanı Silivri'de Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Bayram Şenocak ve İl Yürütme Kurulu Üyelerinin yanı sıra 39 İlçe Başkanı katıldı. Başkan Şenocak toplantı sonrası bir süredir evinde tedavi gören AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun babası Fethi Bozoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

TOPLANTININ EV SAHİPLİĞİNİ BAŞKAN BOZOĞLU YAPTI

Silivri siyasi tarihinde ilk kez görülen ve ev sahipliğini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun yaptığı AK Parti İstanbul İlçe Başkanları Olağan Toplantısı Silivri Marmara Golf Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Yürütme Kurulu Üyeleri ve İstanbul’un 39 İlçe Başkanı eksiksiz katıldı. Yaklaşık 6 saat süren istişare ve değerlendirme toplantısı günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na toplantı organizasyonu ve ev sahipliği için teşekkür etti.

ŞENOCAK’DAN FETHİ BOZOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak İlçe Başkanları toplantısının ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nu babası Fethi Bozoğlu’nu ziyaret etti. Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile bir süredir evinde tedavi gören Fethi Bozoğlu’nu Selimpaşa’daki evinde İl Başkan Yardımcıları ile ziyaret eden Başkan Şenocak, Fethi Bozoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet etti.