Ak Gençlerden Özel Çocuklara Özel Maç

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile engelli çocuklara özel basket maçı düzenlendi. Silivri Ertuğrul Gazi İlkokulu Spor Salonunda düzenlenen maça, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Gençlerden Özel Çocuklara Özel Maç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KARABİNA "BAŞARIYA HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİLDİR"

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Silivri Ertuğrul Gazi İlkokulu Spor Salonunda, AK Parti Gençlik Kolları ve Engelli çocuklardan oluşan karma takımlarla gerçekleştirilen basket maçında engelli çocukların performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina düzenledikleri etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Silivri'de yaşayan engelli kardeşlerimizle düzenlediğimiz basket maçında başarıya hiçbir şeyin engel olmadığını bir kez daha gördük.  Bu kardeşlerimize imkan ve olanak sağlandığında neler yapabildiklerine hep birlikte şahit olduk. Yeter ki engelli kardeşlerimize sahip çıkılsın, onların hayata olan bağlılığı ve azmi bir çok sağlıklı insandan daha güçlü.  AK Gençlik olarak bu tarz programları artırarak ve destek vererek daha da çoğaltıp engelli kardeşlerimize sahip çıkmaya, onlara daha fazla imkan sunmaya devam edeceğiz. Başarıya hiçbir şey engel değildir. Yeter ki engelleri kaldıralım.

BOZOĞLU TAKIMLARI TEBRİK EDİP HEDİYE VERDİ

Özel çocuklar ve AK Gençlikten oluşan karma basket takımının maçını izleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, maç sonrası sahaya inerek özel sporcuları tebrik etti. Gösterdikleri performanstan çok etkilendiğini söyleyen Bozoğlu, özel çocukların ailelerini de tebrik etmeyi unutmadı. Program özel sporculara basket topu ve forma hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.