Ak Partili Gençler Çöp Topladı

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısı ile İlçe Başkanı Şafak Karabina başkalığında Mimarsinan Mahallesinde temizlik çalışması yaptı.

Ak Partili Gençler Çöp Topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Gençlik Kolları Yönetiminin tamamının katıldığı temizlik çalışmasında Mimarsinan Kumluk Mevkiinde ana cadde ve ara sokaklara girerek çevre kirliliğine neden olan çöpleri topladı.

VATANDAŞLARDAN GENÇLERE TEŞEKKÜR

15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısı ile Mimarsinan Mahallesi kumluk mevkiinde gerçekleştirilen temizlik çalışması dolayısı ile Mimarsinan mahalle sakinleri AK Gençlere duyarlılıklarından ve yaptıkları çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler. AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kollar Başkanı Şafak Karabina temizlik çalışması ile ilgili verdiği bilgide, “İlçe Gençlik Kolları olarak 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısı ile kumluk mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirdik. Bütün dünyada ilan edilen temizlik gününde bizlerde farkındalık oluşturmak adına böyle bir çalışma yaptık. Hayatımızı idame ettirdiğimiz ve her köşesi ayrı bir cennet olan, bizleri besleyip büyüten dünyamıza sahip çıkmak, tükettiğimizi gıdaların, içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın daha temiz ve sağlıklı olması için bütün insanlığın temizlik konusunda duyarlı olması gerekir. Bu hepimizin geleceği için çok önemli.” dedi.