AK Parti'nin En Genç Meclis Üyesi aday adayı

Silivri Yolçatı'da doğup büyüyen ve bölgenin en büyük hayvan üretim çiftliğinin yöneticisi olan Nasuf Aktaş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı.

AK Parti'nin En Genç Meclis Üyesi aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin siyasette aktif görev alması çağrısına gençler büyük ilgi gösteriyor Silivri Yolçatı’da doğup büyüyen ve bölgenin en büyük hayvan üretim çiftliğinin yöneticisi olan Nasuf Aktaş, AK Parti’den belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanlığı’na müracaat ederek belediye meclis üyeliği aday başvurusunda bulunan Aktaş, yerelde Silivri’ye hizmet etme adına bu göreve talip olduğunu duyurdu.24 yaşında siyasette yeni bir hamle yapmak isteyen Nasuf Aktaş Silivri Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Dosyasını tamamlayarak İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na teslim eden NasuF Aktaş parti binasından ayrıldı.

NASUF AKTAŞ KİMDİR

1994 Yılında Yolçatı Köyünde Doğdu. İlkokulu Yolçatı'da, Ortaokulu Çanta'da, Liseyi de Silivri Lisesi'nde okudu. Üniversiteyi Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Halen Açıköğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisi. Londra da yabancı dil eğitim alarak yine Londra da özel bir şirkette Danışmanlık yaptı. Aile mesleği olan Tarım ve Hayvancılık ile kendi çiftliğinde ailesi ile birlikte ticaret hayatını sürdürmektedir.