Bayram Üstündağ'ı unutmadılar

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Motorsiklet Festivali'ne Bayram Üstündağ tişörtü ile katıldı.

Bayram Üstündağ'ı unutmadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri Motosiklet Kulübü tarafından Silivri sahilinde düzenlenen Motosiklet Festivaline, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği motor kazası ile hayatını kaybeden önceki dönem AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Bayram Üstündağ’ın resmini taşıyan tişörtle motosiklet üstünde gitti. 

Kendisi de eski bir motorcu olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Bayram Üstündağ’ın mükemmel bir kişiliğe sahip motor tutkunu bir insan olduğunu ve bu anlamlı günde onu unutmadığımızı hatırlatmak istediğini belirterek şu ifadelere yer verdi.

Silivri Motosiklet Kulübü tarafından düzenlen be Türkiye’nin birçok yerinden Silivri’mize gelerek bu güzel organizasyona katılan motorcu arkadaşlarımızla bir araya gelmek için organizasyona katılma kararı aldık. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen bütün motor kulüplerini ve üyelerini tebrik ediyorum.  Bir çoğumuzun yakından tanıdığı gönül insanı değerli dostumuz Bayram Üstündağ kardeşimizi sizlerin bildiği gibi elim bir kaza sonucu kaybettik. Hem Bayram Başkanımızı unutmamak hem de onu onun en sevdiği hobisi, yaşam tarzı olan motor festivalinde bir kez daha hatırlatmak adına böyle bir girişimde bulunduk. Ben şahsım ve teşkilatım adına bir kez daha kendisine ve ahirete intikal etmiş bütün motorcu kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Geride kalan bütün motosiklet dostu kardeşlerimize de kazasız, belasız keyifli sürüşler temenni ediyorum.” dedi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı önünde motosikletle hareket eden Başkan Bozoğlu festival alanına giderek orada bulunan motorcularla sohbet edip stantları gezdikten sonra festivalden ayrıldı. Festival komitesi Başkan Bozoğlu’na bu anlamlı ziyaretinden ve festivale olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.