Bozoğlu 'rahmet ve minnetle anıyorum'

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98.'inci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Bozoğlu 'rahmet ve minnetle anıyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Bozoğlu, yazılı olarak yaptığı 30 Ağustos mesajında şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli Silivrililer,

Ağustos ayı aziz milletimizin tarihe büyük izler bıraktığı zafer ayıdır. Bu zaferlerden biri de tam 98 yıl önce aziz vatanımıza göz dikmiş düşmanlara karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletçe verdiğimiz milli mücadele ile kazandığımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesidir. Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer Anadolu insanının; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle kısacası topyekün verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir. Bugün bu zaferin 98. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Tarih boyunca ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen dahili ve harici düşmanlarımızın tamamı, birçok imkansızlık ve zorluğa rağmen milletimizin birlik ve beraberlik içerisindeki izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmış ve yenilgiye uğramışlardır.

Tarih boyunca aldıkları yenilgilerle bizleri topla, tüfekle yenemeyeceğini anlayan düşmanlarımız bu gün saldırılarını çok farklı boyutlara taşıyarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi içimizdeki hainlerle iş tutarak, terör unsurlarına destek vererek, siyasi ve ekonomik saldırılar yaparak ve daha nice sinsi oyunlarla saldırılarını sürdürmektedirler.

Bütün bu saldırılara rağmen son 20 yılda ülkemiz eski Türkiye’den yeni ve Güçlü Türkiye’ye doğru hızla ilerlemektedir. Güçlü ekonomik temeller, gelişen savunma sanayimiz ve yaptığımız doğal enerji hamleleri ile Türkiye'miz artık Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine hızla ilerlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahraman şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle anıyorum.

Mutlu Bozoğlu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı