Bozoğlu 'Silivri'ye Hayırlı Olsun'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri bölgesinde yaklaşık 200 bin vatandaşı ilgilendiren Milli Emlak Şefliği Silivri Ofisi'nin hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Bozoğlu 'Silivri'ye Hayırlı Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri bölgesinde yaklaşık 200 bin vatandaşı ilgilendiren Milli Emlak Şefliği Silivri Ofisi’nin hizmet vermeye başladığını duyurdu. Böylelikle, Milli Emlak ile ilgili sıkıntıları olan vatandaşlar problemlerinin çözümü için İstanbul Cağaloğlu’na gitmek yerine Silivri Vergi Dairesine açılan ofisten işlerlini halledebilecek.

YAKLAŞIK 200 BİN VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Silivri ve Çatalca’da yaşayan vatandaşlar Milli Emlak ile ilgili işlerinin çözümü için Cağaloğlu’na gitmek zorunda kalıyorlardı. Yaptığı açıklama ile artık bu sorunun ortadan kalktığını söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi; “Silivri ve Çatalca bölgesinde yaşayan ve Milli Emlak ile ilgili sorunları için İstanbul’a gitmek zorunda kalan yaklaşık 200 bin vatandaşımızı ilgilendiren bir problemi daha ortadan kaldırdık.  Hemşerilerimiz için büyük bir zaman kaybı ve sıkıntı yaşatan bu durumu Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Silivri’mize geldiğinde muhtarlarımız ile birlikte kendilerine iletmiştik. Bu talebimiz çok hızlı bir şekilde karşılık buldu ve Bakanlığımızın oluru ile, Silivri Vergi Dairesinin 5. Katında Milli Emlak Şefliğimiz hizmet vermeye başladı. Artık vatandaşlarımız hazine arazileri ve diğer konularla ilgili sorunlarında Cağaloğlu’na gitmek zorunda kalmayacaklar. Bütün işlerini Silivri’den halledebilecekler. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendiye konuya ilişkin hassasiyeti Silivri’miz adına çok teşekkür ediyorum.  Milli Emlak Şefliğimiz Silivri’mize hayırlı olsun.’ dedi.