Bozoğlu 'Taş yerinde kaldığı sürece ağırdır'

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, geçtiğimiz haftayı değerlendirdi. Bozoğlu, yaptığı haftalık değerlendirme birçok konuya değindi.

Bozoğlu 'Taş yerinde kaldığı sürece ağırdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Hemşerilerim,

Bütün mesele; etrafı, dünyayı ve hayatı doğru okumaktır. Ayrı ayrı pencerelerden bakıp durumları sağlıklı bir şekilde algılamak ve buna karşı en doğru tavrı sergileyebilmektir. Biz de kendi görebildiğimiz açıları bu hafta yine sizler ile paylaşarak hayatınıza yeni bir pencere açmak istedik.

Sevgili Dostlar;

Ak Parti’miz, siyasi öğretisi ile halka hizmet yolunda yapılan tüm çalışmaların, aslında ‘Hak’ yolunda yapıldığının inancı ile hareket etmektedir. Bu yol çerçevesinde bir kişi ile selamlaşmanın dahi Hakk’a hizmet olduğu inancıyla bu hafta yine üye ziyaretlerimize devam ederek, partimize yeni üyeler kattık. Siz kıymetli hemşerilerimizi evlerinde ziyaret edip dertlerine ortak olmak, bizlerin çalışma aşkını daima artırmakta, içimizdeki azmi güçlendirmekte ve partimize yeni katılan üyelerimiz bu yoldaki inancımızı zirveye taşımaktadır. Bu inançla çıktığımız ‘Kutlu Dava’ yolculuğunda hiçbir zaman yılmadık, yorulmadık ve mücadelemizden vazgeçmedik. Çünkü bildik ki; Zalime duvar, mazluma umut olmuş olan bu davaya gönül vermiş her birey, zulme karşı örülen o duvarda birer mihenk taşıdır. Ve o taş yerinde kaldığı sürece ağırdır.

Pek tabi üyelerimizi ziyaret etmenin dışında ilçe başkanlığımızda, kapılarımızı da ardına kadar sizlere açtık. Bizleri ziyarette bulunan hemşerilerimiz, kurum müdürlerimiz ve dernek yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Her birine hoş sohbetleri, değerli görüş ve önerileri için ayrıca teşekkür ediyorum.

Silivri’mizin sohbetine doyum olmayan insanının yanında toprağının zenginliği de göz ardı edilemez. İstanbul’un kalabalığında tarım denilince ilk akla gelen ilçemizde, çiftçilik yapan babam gibi birçok insan toprak ile uğraşıyor. Var güçleri ile tarıma dayalı üretimler gerçekleştirip, emeğini evine götürecekleri ekmek yapmaya çalışıyorlar. İşte bizler de bu konuda onların destekçisi olabilmek ve bir eksikliği daha giderebilmek adına seçim döneminde Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın sözünü verdiği yöresel köy pazarımızın açılışını yaptık. Her bir çiftçimize ve üreticilerimize Allah, hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin.

Değerli Hemşerilerim,

Unutmamak gerek ki İslamiyet, barışın ve hoşgörünün dinidir. Bu inanç doğrultusunda islamiyetin barış dini olduğunu kanıtlamak için yaşadığı İngiltere’nin Manchester şehrinden, Suudi Arabistan’ın Mekke şehrine gitmek için yürüyerek yola çıkan Ferid Feyyad’inin Türkiye’ye girmiş olduğunu öğrendik ve kendisini Silivri’mizde misafir ettik. Kendisi bizlere, dinimizin kardeşlik kavramına verdiği önemi bir kez daha hatırlattı ve mübarek topraklarda hacc vazifesini ifa edebilmek için yola koyuldu. Allah, niyetini kabul buyursun; çıkmış olduğu bu yolda ayağına taş değdirmesin inşaAllah.

İslamiyet’ten konu açılmışken bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir konumuz daha var: KUDÜS. İslam’ın gözbebeği ve Mescid-i Aksa’nın ev sahibi. KUDÜS: Ceddimizin uğruna kanlar döktüğü; dini, dili, ırkı veya cinsiyeti ne olursa olsun üzerinde yaşayan insanlara hizmetini hiçbir zaman eksik etmediği şehir. Bu günlerde Siyonistlerin ve uşaklarının ‘yüzyıllık’ diye konuştukları, sözde planla başkent yapmak istedikleri değerli şehir. Müslümanların kırmızı çizgisi. Öyle önemli, öyle değerli ki anlatmaya sözümüzü yetiremediğimiz bu şehir üzerinde planları olanların, Filistin’i bölme çabasını her Müslüman, içinde sevgiyi barından her insan gibi evvela kınıyor, bu planlarını kesinlikle tanımadığımızı ve bu uğurda daima elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı belirtmek istiyoruz. Yüce Rabbim, bu savaş yanlısı ve insanlık düşmanlarının planlarını yıkacak işler yapmayı her birimize nasip etsin İnşallah.

Dostlarım,

Türkiye Cumhuriyeti’mizin anayasasında bayrağımızın kanunda belirtildiği üzere ‘beyaz ay yıldızlı al bayrak’ olduğu açıkça ifade yazmaktadır. Ayrıca bayrak bizim için şehidimizin son örtüsü, özgürlüğümüzün alameti ve her nereye gidersek gidelim ‘Türkiye’ dendiği vakit gözümüzün onu aradığı, uğruna can verenlerin bize olan en büyük emanetidir. Geçtiğimiz hafta böyle bir çaba içerisine girip gözler önünde onun maddi varlığına kasıtta bulunan Yunan vekile hatırlatmak isterim: bizler, Millî Mücadele döneminde toprağımıza saldırıda bulunmayı deneyen soyunuzu, denize döken ecdadın evlatlarıyız. Gün geldiği vakit elbet aynısını yapmaktan kaçınmayız.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’mizin siyasi sancağı haline getirdiği, vatan ve millet sevdası ile sizleri saygı sevgi ve hürmetlerimle selamlıyor, yeni haftanın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Mutlu BOZOĞLU

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı