İBB'nin iki önemli ismi Silivri'ye geldi

İBB'nin iki önemli ismi, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu ve Altyapı Hizmetleri Daire Başkanı Nusret Mum, hafta sonu Silivri'de geldi.

İBB'nin iki önemli ismi Silivri'ye geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB’nin Silivri yatırımlarını yerinde inceleyerek AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Mum ve Hacımustafaoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı ile uzun süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan Silivri’ye yeni yatırım projeleri kararı çıktı.
MEVCUT PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER
İBB’nin Silivri’ye yaptığı en büyük yatırımlardan birisi olan Boğluca Deresi Islah Çalışması Projesi ve yapımı devam eden köprüleri ziyaret eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu ve  Altyapı Hizmetleri Daire Başkanı Nusret Mum’a AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Yapımı devam eden projeler hakkında İBB’nin iki kurmayına bilgi veren Karakaş, Silivri’ye yapılmasını istediği yeni projeler hakkında,Muzaffet Hacımustafaoğlu ve Nusret Mum ile toplantı yaparak, Silivri’nin ihtiyacı olan yeni projeler hakkında da ikiliye bilgi verdi.
GÖNÜLLERE HİZMETLE GİRECEĞİZ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş toplantı sonunda yaptığı kısa açıklamada, “ Şu an yapımı devam eden projelerimiz kısa bir süre sonra bitecek. İlçemizin ihtiyacı olan yeni projeler için İBB yetkililerimize bilgi verdik. Yeni projelere kendileri de çok olumlu baktılar. Önümüzde ki günlerde bu projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. İlçemize yepyeni yatırımlarımız geliyor. İnsanlarımızın gönlüne hizmetle gireceğiz.” dedi.