Tahir Sert Mimarsinan'da Omuzlarda Karşılandı

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Mimarsinan Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.

Tahir Sert Mimarsinan'da Omuzlarda Karşılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Mimarsinan Mahallesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Programda Mimarsinan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yanı sıra İstanbul MilletvekiliTülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan. Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Ortaköy Mahalle Başkanı Orhan Turan, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in omuzlarda taşındığı programda, AK Parti Heyeti halaylar ve havai fişeklerle karşılandı. 

BAŞBAKANIMIZIN MİTİNGİ GÖZLERİNİ KORKUTTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri’de düzenlenen mitingine değinen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “ Benim de mahallem olan Mimarsinan bugün yine çok güzel. Biliyorsunuz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Silivri’ye geldi. Silivri Belediye Başkanı, bu ülkenin başbakanını gelip karşılamadı bile. Böyle bir çirkinlik olabilir mi?  Üstelik taşıma insan getirdi dediler. Başbakanımızın mitingi bunlara çok büyük korku saldı. 25 bin kişiyi 3 saatte nereden taşıyacaksınız? Bunlar ancak iftira atmayı bilirler. Biz uzun zamandır Silivri’nin ihtiyaçları üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalara sonucunda da projelerimizi oluşturduk. Beyefendi, “belediyeye eczane açacağım” demiş. Kanunen bunu yapamaz. Boğluca Deresi’ni ıslah edeceğim demiş. Biz Boğluca Deresi’ni ilk ıslah edeceğimiz zaman halkı salonlara toplayıp bize karşı kışkırttı. Ona rağmen Boğluca Deresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah edildi. Hiç mi kitaplara bakmıyorsun. Sen uzayda mı yaşıyorsun? Mimarsinan Mahallesi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu seçimde de sizlerin desteği ile tarih yazacağımıza inanıyorum” dedi. 

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BAŞKA BİR BOYUTA TAŞIMIŞTIR

AK Parti belediyeciliğinden ve projelerinden bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “AK Parti her zaman halka hizmet etmek için çalışmış, Türkiye’de belediyeciliğe yeni bir boyut kazandırmıştır. Bakın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, İstanbul’a getirdiği hizmetlerle şehri bambaşka bir boyuta taşımıştır. Kadir Başkanımız, İstanbul’un altına resmen ulaşım ağları ile ördü. Marmaray’ı hayata geçirdi. 1 milyon vatandaşımıza evinde sağlık hizmeti verildi. 1 milyon vatandaşımız İSMEK sayesinde meslek sahibi yapıldı. Park alanı 50 milyon metrekare alana çıkartıldı. 3. Köprü, 3. Havaalanı ve Avrasya Tüneli çalışmaları devam ediyor. Kadir Topbaş’ın yaptığı hizmetler ortada. İnşallah Kadir Topbaş başkanımıza İstanbul halkı yeniden yetki verecek. 3. defa yetki verecek ve projeler kaldığı yerden devam edecek. Kadir abimiz bunları yaparken Sayın Mustafa Sarıgül ne yaptı? Bir tane projesi yok ama vatandaşa yumruk atmasını biliyor. Değerli vatandaşlarım 30 Mart'ta Sarıgül'e sandıkta yumruk atmaya var mısınız? Öyle bir yumruk atacağız ki siyasi hayatı sona erecek.” 

SEN KİMİN PARASI İLE BULGARİSTAN’A GİDİYORSUN?

Silivri’de önceden belediye demek su ve kanalizasyon hizmetlerini yapmak demekti. Ama 2004-2009 yılları arasında Silivri, Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştı. Bizim için belediyecilik, beşikten mezara kadar insanın her anını kapsıyor. 2004-2009 yılları arasında Silivri’ye 850 Milyon TL yatırım geldi. Belediye binası, adliye, altyapı, doğalgaz,devlet hastanesi yapıldı. Bu güzel hizmetlere imza atan Hüseyin Turan Başkanımızı saygıyla selamlıyorum. Silivri onunla altın dönemini yaşadı. İstanbul büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri’ye son 5 yılda 1.2 Katrilyon yatırım yapıldı. Silivri'de 32 okul yaptık. Köy yolları asfaltlandı. Arıtma tesisleri yaptık. Ak Parti bunları yaparken Özcan Işıklar ne yaptı? 5 park, 1 meydan. Yarın karşınıza gelecekler. Atatürk'ü sermaye yapmaya kalkıp sarılacaklar. Bunlar sahte Atatürkçüler. Bunlar Atatürk’ü sermaye yapıyorlar. İstiklal Marşı’nı yarıda kesmekle Atatürkçü olunmaz. 10 Kasım bizim için Atamızın ölüm tarihi olması dolayısıyla çok önemli. Özcan Işıklar o tarihte neredeydi? 10 Kasımda Bulgaristan'da kumarhanede uyuyakalmış. Bunları CHP'li belediye başkan yardımcısı söylüyor. 129 defa Bulgaristan'a kimin parası ile gittin? Bunun hesabını vereceksin.” 

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

“Projelerimize gelelim. Onların hayal bile edemedikleri bütün projelerimizi gerçekleştireceğiz. Silivri’ye metro gelecek. Metromuz hayırlı olsun. Devlet üniversitesinin bir şehir için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Silivri’ye devlet üniversitesini getireceğiz. Bizim çocuklarımız okumak için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; “Sanatsız yaşayan toplumların hayat damarlarından biri kopmuş demektir” der. Silivri halkı sanatsız ve kültürsüz yaşamaya mahkum edilmiş. Kültür merkezi projemiz ile sizleri sanat ve kültürle buluşturacağız. Bu dönem 5 tane spor salonu yapıldı. Silivri stadının zemini sentetik çim ile döşendi. Aydınlatılması yapıldı. İçinde olimpik havuz ve olimpik yüzme havuzunun olduğu spor kompleksimizi sizlerin hizmetine sunacağız. Biz sizler için en güzel çalışmaları yapacağız. Şimdi Mimarsinan Mahallesi olarak rekor kırmaya, sandıkları patlatmaya var mısınız? Gazamız mübarek olsun” şeklinde konuştu. 

MİMARSİNAN BİZİM GURURUMUZDUR

Mimarsinan Mahallesi’nin AK Parti’ye her zaman destek olduğunu vurgulayan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca; “Mimarsinan halkı muhteşemsiniz. Ben sizleri alkışlamak istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Önce bir hakkı teslim edelim. Dün TBMM ne yazık ki ana muhalefetin tavrına söz de bulamıyorum ama, biz o nedenle Ankara'daydık. Biz Silivri'yi başkentten izledik ve onur duyduk. Tüm Türkiye sizleri alkışladı. Başta ilçe başkanım ve tüm teşkilatımıza bu gururu bize yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Bizi gururlandırdınız. 30 Mart günü hepsinin ağzı millet kapatacak.  Bu sınav çok önemli. 30 Mart günü sadece belediye başkanımızı seçiyor olmayacağız. Sadece Tahir Sert ve güzel meclis ekibi ile bunu başarmış olmayacak. Bu seçimler aynı zamanda milli iradenin kazanacağı seçim olacak. O nedenle yüreğinize, sevginize çok ihtiyacımız var. Bu seçimlerin önemi çok büyük.Mimarsinan bizim hep onurumuz, gururumuz oldu. Bizi hiç mahcup etmedi. Ne zaman gelsek bizi başınızın tacı yaptınız. Hiç utandırmadınız bizi, Allah bin kere razı olsun” 

2009’DA VERDİĞİM SÖZLERİ TUTTUN MU?

2004’te Belediyecilikte bayrağı devraldığımızda, Çanta’da Tahir Sert, Selimpaşa’da Ahmet Yağcıoğlu, Gümüşyaka’da Hüseyin Agu, Silivri’de Hüseyin Turan bayrağımızı dalgalandırdı. Hüseyin, Metin, Ahmet, Tahir başkanlarımız. Hepsi burada. Hizmetin adı AK Parti. Siyaset yapanlara şunu sormak lazım; Sen 2009 yılında geldin bu mahallede sözler verdin. Yaptın mı? Yok, yapmadın. O halde hangi yüzle geliyosun diye soracak mısınız? Bu seçim sonuçlarını sadece bizim insanımız beklemiyor. Somali, Mısır, Suriye…Türkiye'nin el uzattığı bütün kardeşlerimizin umudu da bu seçimlerde. Bütün kardeşlerimiz bizi bekliyor. Mimar Kadir Topbaş, meslektaşı Mimar Tahir Sert ile birlikte 30 Martta tarih yazacak. Seçimler için 7 kez karşınıza çıktım. Hiç birinde Mimarsinan bizi yalnız bırakmadı. Yürekten inanıyorum ki bundan sonra da yalnız bırakmayacak” dedi. 

ÖZCAN SEN SAĞCI MISIN SOLDU MU 30 MARTTA YOLCU MU?

Programda konuşma yapan AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Önümüzde bir seçim var. Sizin karşınıza gelirlerse sorun. Sizin böyle bir ekibiniz var mı? Neden bütün eski belediye başkanları Tahir Sert'in yanında? Neden seninle yola çıkanlar seni yarı yolda bıraktı? Neden herkes Tahir Sert'in yanında bunları ona sorun. Ne yaptı sizin için ona sorun. Biz bu yollarda çamurlarda yürüyorduk. Camiimiz yoktu. Okulumuz yoktu. Alyapımız, doğalgazımız, üstgeçitimiz yoktu. Bunları bize AK Parti yaptı. Siz ne yaptınız diye sorun. Yahu Özcan sen necisin? Sağcı mısın, solcu musun? Yoksa 30 Mart'ta yolcu musun? Sayın Başbakanımızın gelişi bir fitili ateşledi. İnşallah Tahir Sert 30 Mart'tan sonra Belediye Başkanı olarak hizmetlere kaldığı yerden devam edecek. Mimarsinan ile sandıkları patlatacağız, bu seçimleri alacağız” dedi. Program hep birlikte çekilen halaylarla sonlandı.