TOKİ'yi yerinde incelediler

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, TOKİ tarafından Alipaşa Mahallesinde inşaatı süren 2. Etap konutlarında incelemelerde bulundu.

TOKİ'yi yerinde incelediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Alipaşa Mahallesinde yapımı devam eden 2. Etap şantiyesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medyasından yaptığı paylaşımla bilgi veren Bozoğlu şunları ifade etti: “Büyük bir hızla devam eden inşaat çalışmaları tamamlandığında 1. Etapta 598, 2. Etapta ise 758 konut oturmaya hazır hale gelecek. Uygun ödeme koşulları ve son teknolojik imkânlarla yapımı devam eden yeni TOKİ binalarının 1. Etabı 02.08.2021'de, 2. Etabı ise 14.08.2021'de tamamlanarak anahtar teslimlerini yapılacak. Rabbim kazasız belasız tamamlanmasını nasip etsin. Silivri'mize ve hane sahiplerine hayırlar getirsin.

Ev sahibi olma hayali olan Silivrili hemşerilerimize uygun koşul ve imkânlarda ev sahibi yapacak yeni projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”