AK Parti İl Yönetiminde iki isim

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti İstanbul Kadın Kolları Kongresinde il yönetimine Silivri'den iki isim girdi.

AK Parti İl Yönetiminde iki isim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Cumartesi günü ilk kongresini gerçekleştirdi. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ında katıldığı kongre mitin havasına gerçekleştirildi. Tek liste ile aday gösterilen Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul Kadın Kolları 5.Olağan Kongresinde başkan seçildi.

LİSTEDE SİLİVRİ'DEN İKİ İSİM
AK Parti İstanbul Kadın Kollarının 74 kişilik asil ve yedek yönetim listesine Silivri'den iki isim seçildi. Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kollarından sorumlu olarak bir önceki dönem görevi olan Çelebioğlu, yeni yönetimde yerini korudu. Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, 2016 yılında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü'nün teşkilat komisyonunda görev aldı. Daha sonra İl Kadın Kolları yedek yönetim kurulu üyeliği ve teşkilat başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Silivri, Çatalca, Esenyurt koordinatörlüğü görevlerini yürüten Çelebioğlu Evli ve 2 çocuk annesi. 
Döğücü'nün listesinde yer alan bir diğer isim de Elif Koryürek oldu. AK Parti Kadın Kolları, SKM Başkanlığından, İlçe Başkanlığına kadar çeşitli görevlerde bulunan Koryürek, İl Kadın Kolları Yönetimine seçildi.

Silivrihürhaber.com