AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral'den Kadir Gecesi mesajı

Manevî arınma ve yücelme, paylaşarak zenginleşme mevsimi olan mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, 13 Temmuz Pazartesi gününü 14 Temmuz Salı gününe bağlayan gece Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayacağız.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral'den Kadir Gecesi mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüce Dinimizin Kadir Gecesinin bin aydan daha hayırlı olduğunu söylemesinin sebebi, bütün insanlık için hidayet rehberi olan Yüce Kitabımız Kur’anı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlaması ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammet’in de elçilik görevinin bu gecede başlamıştır. Ramazan ayının manevi duyguları bu kutlu gecede zirveye ulaşır ve dualarımızla birbirimize ve rabbimize daha da yakınlaşırız. Ellerin semaya açıldığı bu kutlu gecede zulüm ve savaş altında olan İslam Coğrafyasının huzura ve barışa ulaşması ortak dualarımızdan biri olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, bütün insanlığın huzur ve barış içinde yaşamasına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, bütün hemşirelerimin ve İslam Aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.