Ak Parti'de Danışma Meclisi gerçekleşti

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının her ay düzenli olarak yapılan danışma meclislerinin ocak ayı oturumu geçtiğimiz Cuma günü ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ak Parti'de Danışma Meclisi gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Metiner ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karahan’ın da hazır bulunduğu programa teşkilatın her kademesinden partililerde katılım sağladı.

İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’nun Açılış konuşmasıyla başlayan danışma meclisi, Ocak ayı faaliyetlerinin bulunduğu slayt gösterimiyle devam etti. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu konferans salonunu hınca hınç dolduran teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada;

‘’Biz siyaseti hizmet odaklı yaptığımızı hemen hemen her ortamda dile getiriyoruz. AK Parti teşkilatı olarak, attığımız her adım ve aldığımız her kararın bu ülkenin bu şehrin ve bu ilçenin yararına olmasına önem gösteriyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak, kimi zaman sevdiklerimize ayırdığımız vakitlerden feragat ederek hatta bazen sağlığımızı bile ikinci plana atarak halkımıza hizmet edebilmenin mücadelesini veriyoruz. Doğru kararlar olmak, doğru işler yapmak bizim başlıca sorumluluğumuzdur. Hamdolsun bugüne kadar bu anlayıştan hiç vazgeçmedik ve bu sayede Silivri’nin her mahallesinde her sokağında alnımız açık başımız dik bir şekilde yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz.

Bu sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Kolay işler yapmıyor ve basit kararlar almıyoruz. Bu nedenle sizlerin ve halkımızın bu konuda desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. İşte aylık danışma meclislerimizin de temelinde yatan amaç ve gayemizde budur. Siz değerli teşkilat mensuplarımızla istişare edebilmek, çalışmalarımızı sizinle paylaşmak ve varsa eksik noktalarımızı bize göstermenizi sağlamak amacıyla sizinle periyodik aralıklarla bir araya geliyoruz.

Seçimlerden sonra halkımızla olan iletişimimizi neredeyse hiç koparmadık. Her gün bir mahallemizde bir sokağımızda halkımızla iç içe olduk. Mutlu günlerinde, hüzünlü günlerinde hep yanlarında olduk. Bunun yanında yapmış olduğumuz yatırımlara da hız kesmeden devam ettik ve Silivri’mizin ihtiyaçları noktasında elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik.

Ocak ayında da gerçekten güzel ve faydalı çalışmalara imza attık. Ve bu çalışmaların tamamını da sizlerle paylaştık. Temennim odur ki program akışı içerisinde varsa eksiklerimizi bize hatırlatmanız ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdır. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada akşamın bu saatinde zamanınızı ayırıp buraya gelmenizden dolayı duymuş olduğum mutluluğu da dile getirmek istiyorum. AK Parti teşkilatı bir ailedir ve aile olmanın en güzel örneğini de bugün siz burada göstermiş oldunuz.  Sözlerimi noktalarken bizlere vermiş olduğunuz moral ve destekten dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ediyor sizleri Allah’a emanet ediyorum’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra faaliyet sunumunu izleyen teşkilat mensupları tek tek söz alarak hem ilçe Başkanı Kutlu’ya hem de Milletvekili Mehmet Metiner’e bazı sorular yönelttiler.

Soru cevap şeklinde geçen programın bu bölümünden sonra sırasıyla Mahalle Başkanları adına Fener Mahalle Başkanı Berattin Esin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karahan ve Milletvekili Mehmet Metiner de söz aldılar. Kendilerine yöneltilen sorulara cevap veren Metiner, konuşmasının devamında teşkilatçılığın önemine vurgu yaparken AK Partili olmanın ve AK Parti de siyaset yapmanın ne kadar onurlu ve gururlu olduğunu dile getirdi. Milletvekillerinin halkın desteği ve teşkilat mensuplarının çalışmalarıyla bu makamlara geldiğini ifade eden Metiner, sizlerle aramızdaki tek fark sorumluluklarımızdır. Ama bu sorumluluklarımız sizlerle bir araya gelmemize sizin derdinizle dertlenmemize engel olmamalı. Bugün burada böyle bir coşkuya şahitlik ediyor olmak beni de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz Milletvekili olarak İlçe Başkanımızın emrindeyiz. O bizim komutanımızdır ve bizden ne talep ederse onu canı gönülden yapmanın çabasında oluruz diyerek konuşmasına son verdi.

Programın devamında Fener mahallesinden AK Partiye katılan yaklaşık 100 kişilik yeni partilileri temsilen 30 kişiye İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Milletvekili Mehmet Metiner tarafından rozetleri takıldı. Coşkulu bir şekilde başlayıp yine coşkulu bir şekilde devam eden danışma meclisi program sonrasında çekilen toplu fotoğrafla son buldu.