AK Parti'de Mutlu Bozoğlu dönemi

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı 6 Olağan Kongresi Megasaray'da yapıldı.

AK Parti'de Mutlu Bozoğlu dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mega Saray tesislerinde gerçekleştirilen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı 6 Olağan Kongresi’ne Enerji Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Hizmetlr Bakanı Fatma Betül Sayan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Serap Yaşar, Nurettin Nebati, Halis Dalkılıç, Murtaza Zengin, Abdullah Başçı, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, oda ve STK başkanları ile muhtarlar katıldı.

Bir önce İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, kongrede duygusal bir konuşma taparak partililerinden helallik istedi, yapılan protokol konuşmalarının ardından oy kullanıldı.394 Kayıtlı delegeden 300 delege oy kullandı. Mutlu Bozoğlu başkanlığındaki yeni yönetim 251 geçerli oy aldı. Kongrede 49 geçersiz oy kullanıldı.

Yeni seçilen İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ise tebrikleri kabul etti. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı 6 Olağan Kongresi sonrasında oluşan yeni yönetim şu şekilde;

Mutlu Bozoğlu (Başkan)

YÖNETİM KURULU (ASİL): Adnan Salmanlı, Ayşe Ural, Bilhan Ahçıoğlu, Cesim Zengin, Deniz Yüksel, Dilek Erdoğdu, Dorukhan Kocabaş, Ekrem Pamuk, Gamze Zar, Hacer Yıldırım, Hürünaz Erkıran, İlyas Yıldız, Kadir Soydaş, Ömer Geçit, Pervin Taş, Ramazan Yaman, Recep Çalık, Sacide Karakuş, Sait Usta, Sami Barlas, Sedat Alkış, Serkan Aydın, Yasin Danış, Zekai Bacak.

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Abdurrahman Başcan, Cantürk Kılıçer, Duran Karagülmez, Gürkan Ölçer, Hatice Kübra Selimoğlu, Mehmet Çakmak, Muhsine Çiçek, Mustafa Kızılateş, Ömer Harmankaya, Sadık Bulut, Serhat Güdük, Serkan Topaloğlu, Yunus Emre Kılıç

İL DELEGELERİ (ASİL): Rıfat Kutlu, Mutlu Bozoğlu, Ülkenur Büke, Orhan Koç, Hüseyin Turan, Emder Gezici, Vural Sönmez, Nuray Albayrak.

İL DELEGELERİ (YEDEK): Halit Girgin, Mustafa Baysun, Dilek Demiral, Rıza Nurgün

“BELEDİYEYE AK SANCAĞI DİKMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan AK Parti Silivri Teşkilatının yeni Başkanı Mutlu Bozoğlu “Bu davayı dünden bugüne kadar taşıyan, dünden bugüne kadar ter döküp emek sarf eden Ana kademesiyle, Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, mahalle başkanlarıyla tüm herkesten Allah razı olsun. Biz bayrağı bugün devir aldık. Allah bize bu yükü yükledi, nasipse bu iş için kolaylığını da verecek. Bizim hedefimiz orada daha önceden bizim binasını yapmış olduğumuz Ak Parti belediye binamızın, Hüseyin Turan’ın yapmış olduğu Silivri Belediyesine AK Partinin Ak sancağını dikmek için gece gündüz çalışmaktır. Onun içinde sahada her kim olursa olsun, bizim için ne söylerse söylesin davamıza küfür etmediği müddetçe ne söylerse söylesin.

“REİSE AYIP ETMİŞ OLURUZ”

Biz bu davaya sahip çıkmak zorundayız. Biz sahip çıkmazsak Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ayıp etmiş oluruz. Bakın bir haftadan beri ortalama iki saat uyku ile durmaya çalışıyorum. O sebeple daha iyi anladım. Bütün dünya ile savaş veriyor. Üstüne üstelik bir de ekonomik savaş veriyor. Onu da bırak Müslüman aleminin dertleriyle dertleniyor. Biz Silivri’de neye düşmüşüz, derde düşmüşüz. Düşmek yok. Biz birbirimize sarılmak zorundayız. Bugün sarılıp kucaklaşacağız. Birbirimize sahip çıkacağız.2019’da belediyeyi aldıktan sonra Allah kısmet ederse kenara çekilip kimin ne derdi varsa paylaşacağız.

“EFSANE İLÇE YÖNETİMİ OLMAYA ADAYIZ”

Biz buraya kardeşliği, birlik ve beraberliği göstermek ve örnek olmak için geldik. Biz mütevazilik nedir onu öğretmeye geldik. Bu sebeple şu ana kadar emek sarf etmiş çok ama çok teşekkür ederim. Bugünden itibaren yeni görev alacak arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin. Mutlu Bozoğlu ile çalışmak zordur. Biz mecburuz. Bu belediyeye AK Sancağı dikecek olan ekip olmaya, o ekiple efsane ilçe yönetimi olmaya aday ve mecburuz. Bu sebeple birlik beraberlik huzur ve mutluluk için hepiniz mutlu olun, mutlu kalın” dedi.