Ak Parti'den Seçime Hızlı Bir Başlangıç

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bayram Üstündağ, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri İle birlikte AK Parti Selimpaşa ve Kavaklı Mahallelerinde gerçekleşen Haftalık Olağan Mahalle Toplantılarına katıldı.

Ak Parti'den Seçime Hızlı Bir Başlangıç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşa Mahalle Sorumlusu Ali Kaya, Selimpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış, Kavaklı Mahalle Sorumlusu Sali Usta, Kavaklı Mahalle Başkanı Hasan Türkyılmaz ve Mahalle Yönetimlerinin hazır bulunduğu toplantılarda İlçe Başkanı Dilek Demiral 7 Haziranda gerçekleşecek olan Genel Seçimle ilgili çalışmalar hakkında konuşma gerçekleştirdi. 

Demiral konuşmasında; ‘Bütün Mahalle Teşkilatlarımız gibi Selimpaşa ve Kavaklı Mahallelerimizde aksatmadan toplantılarını gerçekleştiriyor. Birçok siyasi parti yönetim kurulunu bile toplayamazken biz bunu Mahalle Teşkilatlarımızda gerçekleştiriyoruz çünkü davamıza sahip çıkıyoruz.7 Haziranda gerçekleşecek olan Genel Seçimler bizim için çok önemli gezilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sadece oy için değil yanlış düşünceleri silmek, kendimizi anlatabilmek, yapılan hizmetlerin görülmesini sağlamak için ve inanıyorum ki herkes elinden geleni yapacaktır. Bu samimi çalışmalarımız, Yeni Türkiye yolunda başarılarımıza başarı eklememizi sağlayacaktır’ dedi.