AK Parti'den yoğun Pazar mesaisi

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri'de bir takım programlara katıldı.

AK Parti'den yoğun Pazar mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Pazar gününü Silivri’de dolu dolu geçirdi.

Sandık başkanları ile kahvaltı yaptılar

Güne Yeni Mahalle’de görevli sandık başkanları ile yapılan kahvaltı ile başlayan Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, bu kahvaltı sonrasında sandık çalışmalarını tamamlayan ilk üç sandık başkanını ödüllendirdi.

STK’lar bilgilendirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Türkiye ve Silivri gündemiyle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunulan toplantıda, Anayasa değişikliği ile ilgili de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri bilgilendirildi.

Taziye ziyaretinde bulundular

Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, geçmiş dönemlerde partinin basın danışmanlığını yapan Ahmet Korkmaz’ın babası ve Yeni Mahalle Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Korkmaz’ın amcası Şevket Korkmaz’ın vefatından dolayı Korkmaz Ailesi’ne; Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Yasin Aksu’nun annesi Zeynep Aksu’nun vefatından dolayı da Aksu Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Sergileri de gezdiler

Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, yaptıkları toplantılar sonrasında İSMEK tarafından düzenlenen “Geleneksel El Sanatları” sergisini ziyaret etti. Buradan Yaşar Kemal Sergi Salonu’na geçen heyet, Silivri Tokatlılar Derneği’nin gelirini şehit ailelerini bağışlamak üzere açmış oldukları sergiyi de gezdi. Heyeti bu sergide Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer GEÇİT ve yöneticileri karşıladı.

Termik Santral açık kürsüsüne de katıldılar

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, SKM Başkanı Elif Koryürek ve parti yöneticilerinin Pazar günkü adreslerinden biri de Silivri Çevre Derneği tarafından organize edilen “Serbest Kürsü” etkinliği oldu. Etkinlikte konuşma yapan Feyzullah Kıyıklık’a vatandaşlar tarafından yoğun tepki gösterildi. Heyet Kıyıklık’ın konuşmasından sonra alandan ayrıldı.