AK Partililer, kongreye akın etti

AK Parti 5. Olağan İstanbul İl Kongresi bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Kongre için binlerce partili, salona akın ediyor.

AK Partililer, kongreye akın etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul 5. olağan il kongresi bugün Sinan Erdem Spor Salonunda saat 14.00’da başlayacak. 8 yıl İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Aziz Babuşçu, görevi Selim Temurci'ye devredecek.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı kongreye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden kongrenin düzenleneceği Sinan Erdem Spor Salonu’na akın eden vatandaşlar, üst aramasından geçirilerek salona alındı. Güvenlik önlemleri çerçevesinde girişlere X-ray cihazları da yerleştirildi.

Kongre için Sinan Erdem Spor Salonu ve çevresi de AK Parti bayrakları ile süslendi.
Kongreye gelen vatandaşların da coşkulu oldukları gözlendi. Bir vatandaş, "Çok güzel bir kongre yapacağız, destan yazacağın burada" derken bir başkası ise, "AK Parti'nin yeniden şahlanışıdır. Davutoğlu’nun gerçek bir vatanperver olduğunu, onu sevdiğimizi ispat edeceğiz. Herkese vatan hainlerine ders vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kongreye kadın partililerin de oldukça ilgi gösterdikleri görüldü. Mahalle olarak kongreye katılmaya geldiklerini anlatan bir kadın, "Buraya damgamızı vurmak için geldik" şeklinde konuştu.
Bir başka kadın katılımcı da, "Bugün geldik. Kongremiz hayırlara vesile olur inşallah. Davutoğlu'nu ilk kez görmek nasip olacak. AK Parti'yi her zaman destekliyoruz" dedi.