Çayırdere'ye Hayat Geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Silivri Çayırdere Mahallesinde bulunan çim sahanın bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Zeminin bozukluğundan dolayı uzun süredir kullanılamayan saha çalışmalar tamamlandıktan sonra Çayırdereli gençlerin kullanımına açılacak.

Çayırdere'ye Hayat Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çayırdere Mahalle Muhtarı Mustafa Dönmez, Mahalle Başkanı Orhan Erol ve Çayırdere Mahallesi gençleri kullanıma elverişsiz olan saha için AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’dan konu hakkında talepte bulundular. Konuyla ilgili İBB yetkilileriyle görüşen İlçe Başkanı Dilek Demiral çalışmaların başlamasını sağladı. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Sorumlusu Mehmet Karan ve Sami Barlas yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldılar.

 

Mahalle Muhtarı Mustafa Dönmez memnuniyetlerini dile getirirken “Silivri Belediyesinden sahamızın tadilatı için talepte bulunduk, barajımızın ağaçlandırılması ve etrafına oturma bankları konulması talebimiz de oldu ancak bir karşılık görmedik. Daha sonra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’a konuyu ilettik. Taleplerimizi tek tek not alarak kısa süre içerisinde yardımcı olacağını söyledi ve sözünü de yerine getirdi. Sahamız gerçekleşen bu çalışmanın ardından Çayırdere’ye yakışan bir şekilde yeniden günün koşullarına uygun hale getirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Mahalle halkımıza ve gençlerimize spor yapabilecekleri güzel bir ortam sağlanmış olacak. Mahallemize Spor Kulübü kurma girişimleri olan Birkan Karabulut’un çalışmalarının da önü açılmış olacak. Barajımızın etrafının ağaçlandırılması ve bankların konulmasıyla mahallemize günübirlik piknik amaçlı gelinmesi sağlanacak, ekonomik ve sosyal hayatımızın da hareketlenmesine sebep olacak. Gerçekleştirilen bu hizmetlerle Çayırderemize adeta hayat geliyor. Bizlerin taleplerini dinleyerek konuları ilgili birimlere taşıyan AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Dilek Demiral ve İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a Çayırdere Mahalle halkı ve kendi adıma teşekkür ederim” dedi.