Demiral'dan İETT Atağı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ulaşım Planlama Daire Başkanı Köksal Altunkaynak ve Otobüs İşletme Daire Başkanı Ayhan Ayvaz'la makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Demiral'dan İETT Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bayram Üstündağ, İBB Meclis Üyeleri Rıfat Kutlu ve Tamer Şişman katılım gösterdi. 

Toplantının gündemini Silivri ve Metrobüs arası İETT Otobüslerinin getirilmesi konusu ve planlama oluşturdu. 

İlçe Başkanı Dilek Demiral toplantı sonrası yaptığı açıklamada; ‘İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarımızla gerekli görüşmeleri yaparak, halkımızdan gelen talepleri, istekleri ve şikayetleri kendilerine ileterek, Silivrimizde olmasını planladığımız Silivri ve Metrobüs arası İETT Otobüs seferlerinin başlaması adına İETT Otobüsü talebinde bulunduk. 

Ayrıca Gümüşyaka’da ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza çare olmak adına Gümüşyaka içinde otobüs seferleri oluşturulmasını istedik. Daire Başkanlarımız Silivri Birlik Otobüslerinden farklı olarak durak için yer tahsisi, kalkış saatleri, ücretlendirmeler hakkında gereken planlama, görüşme ve uygulanabilirlik araştırmasından sonra en kısa surede bu hizmetlerin uygulamaya konulacağını belirttiler’ dedi.