İl Gençlik Kolları Başkanı Silivri'yi Ziyaret Etti

AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Gıyaseddin Gergin, Silivri Gençlik Kolları Teşkilatını ziyaret ederek yeni seçilen yönetimi tebrik etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Silivri'yi Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Gençlik teşkilatlarının kongrelerini tamamlanması ardından yeni seçilen yönetimleri ziyaret eden İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Gıyaseddin Gergin, geçtiğimiz günlerde kongresini tamamlayıp göreve gelen AK Parti Silivri Gençlik Kolları Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaretinde, görevi devralan yeni yönetime başarılar dileyen Gergin; İl kongresiyle görevi bırakacak olması münasebetiyle Silivri Gençlik Kolları yönetimi ile son toplantılarından birini gerçekleştirdi.

Siyasette Gençlere daha fazla rol vermek için AK Parti'de 3 dönem kuralının uygulandığını hatırlatan Gergin; 2023 vizyonunun gerçekleşmesin de ve Yeni Türkiye'nin inşasında en büyük görevin AK Parti Gençliğinin üzerine düştüğünü ifade etti.

AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç'un, İl Başkanı Gıyaseddin Gergin'e Belediye Meclis grubu ve ana kademe oluşumunda Gençlik Kollarına verdiği destek ve hizmetleri için teşekkür ettiği ziyarete AK Parti Silivri Gençlik Kolları Yönetim ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.