Kaynarca 'Sonuçlar düne göre çok daha iyi noktada'

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti SKM yöneticileri Hüseyin Turan, Yetkin Çavdar, Adil Sirkecioğlu ve teşkilat mensupları eşlik ettiği kahvaltılı basın toplantısı Lüxet Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Kaynarca 'Sonuçlar düne göre çok daha iyi noktada'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti SKM yöneticisi Hüseyin Turan’ın açılış konuşmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu “Çok hızlı bir atmosferde ilçe başkanı oldum. Sizlerle bire bir, sizlere vakit ayırmak sürecimiz oluşmadı. İlçe başkanı olduğumuz günden beri seçim atmosferini yaşadık. Allah nasip eder de inşallah 1 Kasım seçimlerinde iyi bir sonuçla, iyi bir tabloyla ayrılırsak ondan sonraki süreçte sizlerle birlikte çok geniş zamanlar oluşturacağız. Biz olayın siyasi yönünde varız ama siz üç, dört siyasi partiyi birlikte takip etmek gerektiğinden herhalde yeri geldiğinde bizlerden daha yoğun bir atmosfere giriyorsunuz. Çalışmalarınızda bu vesileyle başarılar dilerim ”dedi.

“Sonuçlar düne göre çok daha iyi noktada”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, gazeteci Eren Ermiş’in Anket sonuçlarıyla alakalı sorusuna cevap olarak “Sonuçlar düne göre çok daha iyi noktada,7 Haziranda da bu bölgede aday olarak görev yaptım,şu anda da 3.bölge milletvekili adayıyım.İki dönem arasındaki fark o kadar net ki,vatandaşın size karşı olan sorularından, bakış tarzına,artık bu Türkiye’nin meselesi cümlesiyle başlayan, istikrar sürsün ancak Türkiye böyle büyür cümlesine kadar daha siz hiçbir şey ifade etmeden kıymetli aziz vatandaşımız bunu dillendiriyor.Bu sandığa nasıl yansır, anket oranları şu olur bu olur 3 parti geçer 4 parti geçer biz bunlara bakmayıp işimize bakıyoruz.mümkün olduğunca her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz.Bizim sorumluluğumuz aziz milletimize karşı dün yaptıklarımızı bugün yapacaklarımızı reform proje ve vaat üçgeninden oluşan seçim beyannamesiyle ile tüm ayrıntıları anlatmak aktarmak ve sonuca inşallah tek başına iktidar olup istikrarın sürmesi, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlayacak başarıyı elde etmektir. “dedi.

“Bunun adı samimiyet testiyse ...”

Gazeteci Erhan Kızılyar’ın koalisyon olur mu soruna da cevaben konuşan Kaynarca “Arzumuz, temennimiz, ülkemiz ve milletimiz adına Tek başına iş başına olmak, yeniden revize ettiğimiz milletimizin arzuları yönünde yeniden şekillendirdiğimiz vaatlerimizle yolumuza yolculuğumuza devam etmek. Aksi olursa ne olur? Türkiye Cumhuriyeti’nde AK parti hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadı.7 Haziranda da sorumluluktan kaçmadı. AK parti genel başkanımız tüm siyasi parti liderleriyle ilk etapta bir görüşme arkasından CHP ve MHP ile masaya oturduğunda da bu sorumluluğu ve şu anda hükümet kurulması gerekiyor, hükümet oluşumuna yönelik çok şeffaf çok demokratik herkesin gözü önünde cereyan etti tüm gelişmeler. Bunun adı samimiyet testiyse o konuda gerçekten sorumluluktan kaçmadığını gösteren siyasi irade olarak AK parti tavrı çok netti. Özellikle MHP’nin azınlık hükümetine bile hayır, neden? Bu sorumluluktan kaçmanın bir adıydı. Ankara katliamı yaşandıktan sonra saygıdeğer Başbakanımızın çağrısı hemen kriz masasının oluşması o bölgede TSK’nın mevcut hükümetin ve o iradenin gösterdiği tavır ve çağrıdan sonra MHP yine hayır diyerek yine sorumluluktan kaçmış oldu. Bunun cevabını Aziz milletimizden alacağımızı düşünüyorum. Emin olduğum bir şey var ki o da AK Parti 2002 yılında olduğu gibi bugünde yine aynı inançla aynı aşk ve heyecanla proje ve hedefleriyle tek başına iktidar olma inancıyla yolumuzda yürüyoruz.”dedi.