Kıyıklık 'Kardeşliğimizi kimse bozamaz'

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına Silivri ilçe merkezinde ve Mahallelerde devam eden AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Feyzullah Kıyıklık ve Hatice Kübra Öztürk esnaf ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirdiler

Kıyıklık 'Kardeşliğimizi kimse bozamaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışması kapsamında programına Silivri de devam eden İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, esnaf ziyareti ardından Silivri Ortaköy Sanayii’nde fabrika ziyaretleri yaparak işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı Hüseyin Turan, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat  mensuplarının katıldığı Ziyaretlerde  konuşma yapan Milletvekili Kıyıklık “ Bugün burada sizlerle olmaktan büyük onur duyuyorum. Yeni bir seçim dönemindeyiz. İnanıyorum ki yine tek yürek olacak, birlik beraberliğimizi göstererek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dil, din, ırk ayırt etmeden aynı sofrada yer alıyor, ülkemizin refahı için bir oluyoruz. Bizim ülkemizde kimse kardeşliğimizi bozamaz, buna asla müsaade etmeyiz. Doğu batı demeden, etnik köken gözetmeden aynı topraklarda kardeşçe yaşayacak aramıza nifak sokanlara gereken cevabı vermeye devam edeceğiz. Sizlerden de 1 Kasım seçimlerinde destek istiyoruz. Daha önce farklı partilere oy vermişte olabılırsınız ama bu seçimde ülkemizin ve çocuklarımız geleceği için sizlerden AK Partiye oy istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Öztürk; Esnafa 30 TL Faizsiz Kredi 

AK Parti İstanbul 3. bölge Milletvekili adayı Hatice Kübra Öztürk Yeni Mahallede Pazarını gezerek pazarcılarla bir araya geldi. 1 Kasım seçim beyannamesinin vatandaşın isteklerine önem gösterilerek hazırlandığının altını çizen Milletvekili adayı Öztürk, “Müjdelerle dolu bir seçim çalışması yürütüyoruz. Milletimizin taleplerini dinledik. AK Parti olarak yatırımlarımızı ona göre projelendirmeye devam ettik. En önemli konulardan biriyse esnafımıza 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyenlere de gereken yatırımı yapacağız” dedi. Hatice Kübra Öztürk’ün ziyaretlerine AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Kadın Kolları ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

 

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışma temposuna Silivri ilçe merkezinde ve Mahallelerde devam eden AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Hatice Küba Öztürk esnafa müjdeyi verdi. Seçim beyannamesinin halkın talepleri doğrultusunda hazırlandığına vurgu yapan Öztürk, pek çok yeni düzenlemenin beyannamede yer aldığını söyleyerek “ Vatandaş ne istediyse AK Parti olarak biz onu yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin taleplerini dinledik. Parti olarak yatırımlarımızı ona göre projelendirdik. Bu seçimde yine esnafa tam destek veriyoruz. En önemli konulardan biri 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyen esnafımıza gereken yatırımı yapacağız. Basit usulde vergilendirilen esnafımızdan 8 bin liraya kadar olan yıllık kazançtan artık vergi alınmayacak. Yine esnafımızın, emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik pirimi kesintisi ise tamamen kaldırılacak, kamunun sunduğu her türlü hizmetinse kalitesini artıracağız” dedi.