Kutlu'dan CHP'ye tepki!

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerine, 15 Temmuz darbe girişimi duruşmalarına katılmadıkları için tepki gösterdi.

Kutlu'dan CHP'ye tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu sosyal medya hesabı üzerinden tepki paylaşımı yaptı.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerine Silivri Cezaevi’nde görülen 15 Temmuz darbe girişimi davalarına katılmadıkları için sitem eden Kutlu, “Vatan için bedenlerini tanklara, kurşunlara siper eden şehitlerin ailelerine selam dahi veremediler ama Mit Tırları davasından hüküm giyen kendi Milletvekilleri için 400km yol yürüdüler.” dedi.

Kutlu’nun yaptığı açıklama şu şekilde:

Ak Partililer olarak Yaklaşık 1 aydır Silivri Cezaevinde görülen darbe davalarını takip ediyoruz. Bir gün olsun, tek bir Chp yöneticisinin darbe duruşmalarına katıldığını göremedik.

Darbe davaları kendi ilçemizde yürütülüyor. Bu ilçenin Belediye Başkanı ve Chp'li yöneticileri 10km mesafeye gelip; vatan için bedenlerini tanklara, kurşunlara siper eden şehitlerin ailelerine selam dahi veremediler ama Mit Tırları davasından hüküm giyen kendi Milletvekilleri için 400km yol yürüdüler.

Tarih bunları yazıyor...