Sevgi İzi'ne AK Parti de destek verdi.

Programında kayıp kişilerin bulunmasıyla ilgili uluslararası projeyi hayata geçiren Müge Anlı'nın ''Sevgi İzi'' kampanyasına AK parti Silivri İçe başkanlığından tam destek geldi.

Sevgi İzi'ne AK Parti de destek verdi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada “En acı kayıp insan kaybıdır. Bunu kimse inkâr edemez. İnsan en ufak bir eşyası kaybolduğunda bile sinirleri yıpranırken bir de insan kaybını düşünün. Hele ki kaybolan kişinin kendisini idare edemeyecek Otistik, Alzheimer, zihinsel açıdan engelli olduğunu düşünün. Ne kadar zor değil mi? . Müge Anlı'nın başlatmış olduğu SEVGİ izi projesine bizlerde AK Parti ailesi olarak ENGELLİ Komisyon Başkanımız Ömür Aslan ve Bilgehan Özkaya'nın girişimleri sonucu katkı sağlamak amacıyla sizleri sevgi izi yaptırmaya davet ediyoruz. Sevdiğiniz, Ak parti sayesinde Sevgi iziyle daha güvende olacaktır “ifadeleri kullanıldı.

Program, 26 Ocak Salı günü saat 14.00’de AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Program Müge Anlı’nın ekibi tarafından kamera ile kayıt altına alınacak