Alipaşa'da 1500 kişilik iftar sofrası kuruldu

Silivri'nin Alipaşa Mahallesinde 14 yıldır devam gelenek bu yılda bozulmadı. Alipaşa Mahalle Muhtarı Metin Gürsu'nun düzenlediği iftar programına yaklaşık 1500 kişi katıldı.

Alipaşa'da 1500 kişilik iftar sofrası kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Alipaşa mahallesinde 14 yıldır süren gelenek bu yılda devam etti. Mahalle Muhtarı Metin Gürsü’nun düzenlediği iftar programına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, mahalle muhtarları ve Alipaşa halkı katıldı.

İftar sonrası konuşan Alipaşa muhtarı Metin Gürsu “davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize şükranlarımı sunarım. Allah şükürle olsun, geçen yıl söylediğimiz bir söz vardı, aşımızı eşimizi sohbetimizi hep beraber bir arada yapabiliyoruz. Herşeyimizi paylaşıyoruz. Geçen yıldan bu yana aramızdan ebediyete intikal eden birçok yakınımız oldu. Kendilerine Allahtan rahmet diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah bir dahaki senede yine birlikte olmayı bizlere nasip etsin. Allah yaptığınız tüm ibadetleri kabul etsin.”dedi.

Gürsu’nun konuşmasının ardından kısa bir konuşmada Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar gerçekleştirdi. “Her sene gelenekselleşen iftar programında buluşmamıza vesile olan Metin Gürsu’ya teşekkür ediyorum” diyen Işıklar “Bende Metin beyin tüm söylediklerine katılıyorum. Bizleri bir araya getirme gayretine, çabasına bu mübarek gecede işlediği hayra onunla beraber bütün emeği geçen arkadaşlarımıza hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Allah nice Ramazanlara nice bayramlara erişmemize nasip etsin.”dedi.