Mahalle Evleri Büyüyor

Kadınların el berecilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri'nin bir diğeri Alipaşa Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.

Mahalle Evleri Büyüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Alipaşa Mahalle Evi’nde kursiyerlerle bir araya geldi. Kadınların sosyalleştiği, bir arada üretebilmenin keyfini yaşadığı Mahalle Evleri’nden bir diğeri Alipaşa Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı. Gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Silivri Ziraat Odası Başkanı ve Alipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Gürsu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Duygu Kartal da katıldı. Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Ahşap Seramik Boyama, Kurdele Nakış, Otantik Takı ve Dekoratif Sabun (Mis Sabun) Yapımı kurslarının yanı sıra, sağlık ve eğitim seminerleri de veriliyor.

 

IŞIKLAR: “BURADA OLUŞAN HUZUR VE HOŞGÖRÜ TÜM İLÇEYE YAYILACAK”

Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyaretinde: “Mahalle Evleri sayımız toplam dokuza ulaştı. İçlerinden yetişen hocalarımız oluştu sağ olsunlar, emeklerinden Allah razı olsun. Burada çok güzel bir enerji oluştu, herkes birbiriyle görüşmeye, el becerisi kazanmaya başladılar. Burada oluşan hoşgörü ve huzur, anneden çocuğuna ve evine de yansıyacak. Böylece şehirde huzur olacak. Silivri İstanbul’un en huzurlu ilçesi tespit edildi. Sizlere çok teşekkür ediyoruz bizleri burada güzel bir şekilde ağırladığınız için, yaptığınız çalışmaların güzelliklerini görünce ben de gururlanıyorum” dedi.

 

GÜRSU IŞIKLAR’A PLAKET TAKDİM ETTİ

Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu, Başkan Işıklar’a Alipaşa Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu.  Işıklar, Mahalle Evi ziyareti sonrası aynı binada hizmet veren anasınıfındaki çocuklara hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Işıklar Alipaşa Mahallesi’nde bulunan Toprak, Bitki ve Su Analiz laboratuvarını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.