MASKOOP yetkililerinden yeni açıklama

İstanbul Etüt Proje Finans Danışmanlık AŞ ve SS Maslak Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi yetkilileri, Alipaşa'da yapılacak olan proje ile ilgili yeni bir açıklamada bulundular. Şimdiye kadarki süreçte bahsedilmemiş olan Organik Tarım Fuar alanı ve çevreci proje vurgusu açıklamada dikkat çeken nokta oldu.

MASKOOP yetkililerinden yeni açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Etüt Proje Finans Danışmanlık AŞ ve SS Maslak Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi yetkilileri yaptıkları yazılı açıklama ile 28 Eylül tarihinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yaptığı basın açıklamasının ardından yıkılan tabelalarını yeniden yerine koyacaklarını ve proje ile ilgili bütün resmi belge ve bilgiyi ilgili kişilere verebileceklerini belirttiler.
Maskoop yetkililerinin bu projenin gündeme geldiği günden bu yana dile getirmediği “Organik Tarım Fuar Alanı” ve “çevreci proje” vurgusu, yapılan bu açıklamada en ilgi çeken nokta oldu.
İstanbul Etüt Proje Finans Danışmanlık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göktaş ile SS Maslak Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Yusuf Sungur ve Başkan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Hakan Çelenk imzalı  açıklamada şu ifadelere yer verildi:
İstanbul Etüt Proje Finans Danışmanlık AŞ
SS Maslak Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
Silivri Alipaşa Bölgesindeki,
Üniversitesi,
Teknik Lisesi
Hastanesi
Ar-GE,
Modern Yaşam Alanları
16.000 m2 kapalı alanda Organik Tarım Ürünleri Fuarının yer aldığı (Bölge Tarım Üreticileri için bedelsiz alanlar verilecektir)
Çevreci projemiz 530.000 m2 güneş enerjisi panel sistemi ile elektrik üretecek ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
Maskoop Eğitim ve Üretim Kompleksi Proje Alanı ile ilgili 28.09.2016 tarihinde, Silivri Belediye Başkanlığınca yapılan üzücü uygulama ve basında çıkan haksız ve asılsız beyanatlar yapılmıştır.
Bu süreçte, 16.10.2016 Cumartesi günü proje alanımızdaki tabelamız yerine konulacaktır. Proje alanındaki gayrimenkul sahipleri ve Maskoop Üyeleri, Teknik Müdürlük Ofisimizden her türlü resmi belge ve bilgiyi rahatlıkla temin edebilirler. Maskoop üyelerine ve Silivri halkına teşekkür eder, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Eyüp Can BALABAN