6 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Büfe ve marketlere girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 6 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

6 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ergene İlçe jandarma Bölük komutanlığı Ulaş Karakol ekipleri ilçeye bağlı Kırkgöz Mahallesi'nde bir markete girmeye çalışan hırsızların olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarmanın geldiğini gören şüpheliler olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Marketin güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, kiralık olduğu tespit edilen bir aracı GPS sistemi üzerinden takibe aldı.
TAMİRCİ KILIĞINDA OPERASYON
Şüphelilerin araçla Muratlı İlçesi yolunda kaza yaptığı bilgisini alan jandarma ekipleri, çekici ve tamirci kılığında operasyon düzenleyip B.Y., S.D. ve İ.A.'yi gözaltına aldı. Hırsızlık amacıyla kiralıkları araç içerisinde 2 adet tabanca, kuru sıkı tabanca, polis copu, polis kelepçesi, 10 adet cep telefonu, bir adet dizüstü bilgisayar ile hırsızlıkta kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, jandarma ekipleri güvenlik kameralarından 3 şüpheliye hırsızlık yapacakları marketin önüne gelerek kendilerine ait araçla keşif yaptığı belirlenen S.G., Y.K. ve E.Y.'yi de kısa sürede gözaltına aldı. Ulaşlı Jandarma Karakolu'na götürülen şüphelilerin Ergene'nin yanı sıra, Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Silivri’de ki market ile büfelerden hırsızlık yaptığını tespit etti.
OTOMOBİL CAMINDAKİ YAZI
Hırsızlık şüphelilerinden B.Y.'ye ait olduğu ve keşif yapmak için kullandıkları tespit edilen otomobilin arka camındaki 'Gittiğimiz yol, yol değil ama manzarası güzel' yazısı dikkat çekti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.