8 ayrı suçtan aranan şahıs kıskıvrak yakalandı

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, 8 ayrı suçtan aranan ve hakkında verilmiş olan 10 yıl hapis cezası bulunan Ş.S.'yi Piri Mehmet Paşa'da istihbarı çalışmalar ile belirlenen ikametgahına yapılan baskınla kıskıvrak yakalandı.

8 ayrı suçtan aranan şahıs kıskıvrak yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde Silivri Emniyeti'nin sürdürdüğü istihbari çalışma neticesinde Ş. S. isimli şahsın 2017 yılında Tekirdağ ilinde kasten adam öldürme suçundan hüküm giydiği daha sonra cezaevinden firar ettiği, olayda kullandığı düşünülen suç aletinin de şu anda evinde olabileceği ve şahsın narkotik madde satışı yaptığı belirlendi.
Bilgilerin teyidi sonrası, Asayiş Büro ile müştereken ve Özel Harekâta da bilgi verilerek şüpheli şahsın adresine, koç başı kullanmak suretiyle girilerek yakalandı.
Yapılan ev araması neticesinde 1 kg 61 Gr bonzai maddesi, 1120 adet yeşil reçete ile satılması gereken hap (gerıca), 1 adet ruhsatsız tabanca ( sigsauer marka), 1 adet şarjör ve 11 adet fişek ele geçirildi. Şahsın yapılan sorgusunda 8 ayrı suçtan 10 yıl hapis ve 4500 TL para cezasının olduğu belirlendi.
Şahıs gerekli işlemler için alınan malzemelerle birlikte Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.