Aksu'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aksu'ya Çorlu'da düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Aksu'ya yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çorlu’da dün akşam saatlerinde otomobille kırmızı ışıkta beklediği sırada 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Aksu, sırtına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırı sırasında kaçan Aksu, Çorlu girişinde uygulama yapan polise ekiplerine sığınarak yardım istedi.

Polis otosuyla kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri Çorlu ve Silivri’de yol kontrolü yaparak şüphelilerin izini sürdü. Jandarma ekiplerinin durdurduğu bir otomobilde yapılan aramada ruhsatsız 2 tabanca ve 3 pompalı tüfek ele geçirildi. Otomobil sürücüsü C.A. ile yanındaki V.A. gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada C.A.’nın Silivri Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aksu’ya düzenlenen silahlı saldırıya adı karışan kişi olduğunu tespit etti. C.A. ve V.A. adlı şüpheliler Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığına götürülerek gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.