Arabalı vapurda panik anları: İtfaiye ekibi sevk edildi

SİRKECİ VAPUR İSKELESİNDEN HAREKET EDEN BİR ARABALI VAPURUN MOTORUNDAN DUMANLAR YÜKSELDİĞİNİ GÖREN YOLCULAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI. BÖLGEYE ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ SEVK EDİLİRKEN, YOLCULAR BAŞKA BİR VAPURA TAHLİYE EDİLDİ.

Arabalı vapurda panik anları: İtfaiye ekibi sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sirkeci vapur iskelesinden hareket eden bir arabalı vapurun motorundan dumanlar yükseldiğini gören yolcular korku dolu anlar yaşadı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri sevk edilirken, yolcular başka bir vapura tahliye edildi.

Olay, akşam saatlerinde Sirkeci vapur iskelesinden yola çıkan bir arabalı vapurda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, vapur iskeleden açıldıktan kısa bir süre sonra bazı vatandaşlar motor kısmından dumanlar çıktığını gördü. Bunun üzerine vatandaşlar durumu kaptana haber verdi. Ardından itfaiye ve sahil güvenlik ekiplerine de haber verildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Vapurda bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken itfaiye ekipleri de limana yanaşan vapurda çalışma başlattı.

Yolcular tahliye edildi

Olay sonrası itfaiye ekipleri vapurda çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda aracın motor kısmında arıza olduğu tespit edildi. Yolcuları ise başka bir arabalı vapura tahliye edildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.