Bakırköy'de değnekçilik yapan şahıs gözaltına alındı

Bakırköy'de değnekçilik yaparak park adı altıdan para alan kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs hakkında daha önce de değnekçilik yapmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Bakırköy'de değnekçilik yapan şahıs gözaltına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakırköy’de değnekçilik yaparak park adı altıdan para alan kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs hakkında daha önce de değnekçilik yapmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Bakırköy Yeşilköy Marina İSPARK önünde dün gece arabasını park eden bir vatandaştan zorla para talep edildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri korsan otoparkçılık yaptığı tespit edilen M.Y.’yi gözaltına alındı.

Zanlı hakkında Karayolları Trafik Kanunun "Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek" maddesinden adli işlem başlatıldı. Daha önce de 3 kez aynı konudan işlem yapıldığı öğrenilen şüpheli M.Y., Yeşilköy Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.