Bayrampaşa'da aynı iş yerine ikinci kez giren hırsızlar yakayı ele verdi

Bayrampaşa'da önceki gece bir iş yerine ikinci defa giren 2 hırsız yakayı ele verdi. 2 şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa'da aynı iş yerine ikinci kez giren hırsızlar yakayı ele verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayrampaşa’da önceki gece bir iş yerine ikinci defa giren 2 hırsız yakayı ele verdi. 2 şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gece saat 03.00 sıralarında Bayrampaşa Orta Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 şüpheli gözüne kestirdikleri bir iş yerine kapıyı zorlayarak girdi. Şüpheliler girdikleri iş yerinden 4 adet cep telefonu ile 25 adet kol saati çalarak ayrıldı. Şahıslar kısa bir süre sonra aynı iş yerine tekrar geldi. O esnada devriye görevini yürüten polis ekipleri iş yerinin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeriye giren ekipler, S.T. ile H.H.’yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 4 adet cep telefonu ile 25 adet kol saati çıktı. İlçe emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 2 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.