Bayrampaşa'da plastik ürünlerin olduğu depoda yangın

BAYRAMPAŞA AYRANCILAR SANAYİ SİTESİNDE BİR İŞ YERİNİN PLASTİK ÜRÜNLERİN OLDUĞU DEPOSUNDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALE ETTİĞİ YANGINDA 1 İTFAİYE ERİ MERDİVENLERDEN DÜŞEREK YARALANDI.

Bayrampaşa'da plastik ürünlerin olduğu depoda yangın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayrampaşa Ayrancılar Sanayi Sitesinde bir iş yerinin plastik ürünlerin olduğu deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında 1 itfaiye eri merdivenlerden düşerek yaralandı.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Bayrampaşa’da bulunan Ayrancılar Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesi içerisinde 3 katlı bir binanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı zemin katın içerisinde plastik ürünlerin olduğu ve bir iş yerinin deposu olarak kullanıldığı öğrenildi. Binadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmaları esnasında bir itfaiye personeli merdivenlerden düşerek yaralandı. İtfaiyeci arkadaşlarının yardımıyla dışarıya çıkartılan itfaiye personeline ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından ambulansa götürülen itfaiye personeli hastaneye kaldırıldı.

Söndürme çalışmaları sonrası yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü. Yangın esnasında çevrede yaşanan hareketlilik ise sona erdi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.