Elektrik Direklerindeki Vidaları Çalıyorlardı

TEKİRDAĞ'ın Saray İlçesi'nde kiraladıkları otomobille elektrik direklerindeki aparat bağlantılarında kullanılan vidaları çalan 2 kişi yakalandı.

Elektrik Direklerindeki Vidaları Çalıyorlardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saray İlçe  Emniyet Müdürlüğü ekipleri E.İ., yönetimindeki 34 HH 5330 plakalı otomobili ilçe girişinde şüphe üzerine durdurup aramaya yaptı. Otomobilin bagajında çuvalların içinde elektrik direklerinin bağlantılarında kullanılan vida ve aksları bulundu. Bunun üzerine araştırma yapan polis, kiralık otomobildeki sürücü E.İ. ile beraberindeki F.K.'nin ilçenin  Pazarcık Mahallesi'nde bulunan evlerinde arama başlattı. Genişletilen soruşturma kapsamında yapılan ev aramalarında 3 adet haberleşme telsizi, 2 av tüfeği, çok sayıda çalıntı olduğu belirlenen malzemeler ele geçirdi. Evde çıkan telsizlerin ise şüphelilerin hırsızlık olaylarında yakalanmamak için kullandıkları belirtildi.

Şüphelilerin çaldıkları vidaları   Silivri Binkılıç Mahallesi'ndeki elektrik direklerinden çalındığının belirlenmesi üzerine E.İ. ile F.K.,  Silivri İlçe  Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.