Esenyurt'ta yangın paniği: 2 işçi yerde böyle yardım bekledi

ESENYURT'TA BİR BEYAZ EŞYA TAMİRHANESİNDE ÇIKAN YANGINDA İŞ YERİNDE MAHSUR KALAN 2 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ. İTFAİYE TARAFINDAN DIŞARI ÇIKARILAN VE YERDE SAĞLIK EKİPLERİNİ BEKLEYEN İŞÇİLERİN ÜSTÜNE BATTANİYE ÖRTÜLDÜ.

Esenyurt'ta yangın paniği: 2 işçi yerde böyle yardım bekledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esenyurt’ta bir beyaz eşya tamirhanesinde çıkan yangında iş yerinde mahsur kalan 2 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye tarafından dışarı çıkarılan ve yerde sağlık ekiplerini bekleyen işçilerin üstüne battaniye örtüldü.

Yangın, İncirtepe Mahallesi 442’nci sokakta bulunan bir beyaz eşya tamirhanesinde meydana geldi. Buzdolabından çıktığı ileri sürülen yangında dumanı gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada iş yerinde olan 2 işçinin ise dumanlardan dolayı dışarı çıkamadığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken işçileri dışarı çıkardı. Dumandan dolayı baygınlık geçiren işçiler yerde sağlık ekiplerini bekledi.

İşçilerin üstüne battaniye örtüldü

Sağlık ekipleri gelene kadar yerde bekleyen işçilerin üstüne itfaiye tarafından üşümesinler diye battaniye örtüldü. Baygın haldeki 2 işçi olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olay anını anlatan bir vatandaş ise işçilerin kötü durumda olduğunu belirtti.

İtfaiye ekipleri yangının kesin çıkış nedenini araştırıyor.