İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın paniği

Fatih Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin nöroloji bölümünde yangın çıktı. Hastaların pencerelerden ve yangın merdivenlerinden tahliye edildiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın paniği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatih Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin nöroloji bölümünde yangın çıktı. Hastaların pencerelerden ve yangın merdivenlerinden tahliye edildiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Fatih Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin nöroloji bölümünde saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hızla yangın söndürme çalışmalarına başladı. Bu sırada hastalar pencerelerden ve yangın merdivenlerinden tahliye edildi. Yoğun dumanın oluştuğu hastanedeki yangın itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kontrol altına alındı.

İstanbul Valiliği yangına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, alınan ilk bilgilere göre yaralanan veya hayatını kaybeden kimsenin olmadığını bildirdi. Hastane havadan da görüntülendi.