Jandarma-Polis kuş uçurtmadı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ülke genelinde toplam 80 bin görevli personel ile 'Güven ve Huzur' operasyonu yaptı. Uygulamaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayınla takip etti.

Jandarma-Polis kuş uçurtmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ülke genelinde toplam 80 bin görevli personel ile ‘Güven ve Huzur’ operasyonu yaptı. Uygulamaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayınla takip etti.

ÇERKEZKÖY GİŞELERİNDE 100 PERSONEL

Ülke genelinde yapılan ‘Güven ve Huzur’ operasyonu kapsamında Çerkezköy Gişelerinde Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ve Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hazır bulundu. Deyim yerindeyse Jandarma ve Polis kuş uçurtmazken, gişelerden geçen her otomobil didik arandı.

GBT SORGULAMALARI YAPILDI

Toplamda 100’e yakın Jandarma ve Polis ekipleri kontrol ettiği şahıslar üzerinde GBT sorgulaması yaparken, Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait ‘Maket’ isimli Narkotik köpeği uyuşturucu taşıması ihtimal olan araçlarda geniş çaplı arama yaptı. Jandarma ekipleri özellikle yolcu otobüslerinde bulunan vatandaşları da didik ararken, uygulamaya katılan vatandaşlar kendi güvenlikleri için -5 derecede havada saatlerce uygulama yapan emniyet güçlerine teşekkür ettiler.