Jandarmadan Kurban Bayramı'nda huzur operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Kurban Bayramı nedeniyle umuma açık iş yerlerinde huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında 50'den fazla şahsa yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Jandarmadan Kurban Bayramı'nda huzur operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Kurban Bayramı nedeniyle umuma açık iş yerlerinde huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında 50’den fazla şahsa yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Kurban Bayramı’nda güvenliği sağlamak amacıyla Jandarma Asayiş Timleri, Motosikletli Asayiş Timleri, Trafik Timleri, Narkotik Timleri ile Narkotik ve bomba arama köpek unsurlarının katıldığı ekipler tarafından denetimlerin yapılmasına devam ediliyor.

İstanbul genelinde yapılan arama ve trafik uygulamalarında, binlerce şahsın bilgisayar sorgulaması yapılırken, uyuşturucu kullandıkları tespit edilen şahıslar ile birlikte 50’den fazla şahısla ilgili yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. Çok sayıda araca ise cezai işlem uygulandı.

Uygulamaya katılan vatandaşları ise bu tür uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığının, vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak maksadıyla çalışmalarına 24 saat devam ettiği belirtildi.