Şarkıcı Bulut Duman Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı

Kadıköy'de şarkıcı Bulut Duman, 3 kişinin düzenlediği silahlı saldırıda yaralandı. Bir şarjör kurşun sıkan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Şarkıcı Bulut Duman Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadıköy’de şarkıcı Bulut Duman, 3 kişinin düzenlediği silahlı saldırıda yaralandı. Bir şarjör kurşun sıkan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, Fikirtepe’de saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre araç ile gelen 3 kişi sokak üzerinde yürüyen şarkıcı Bulut Duman’a silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası Bulut kanlar içinde yere düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile 112 sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Nefes kesen kovalamaca sonrası 3 şüpheli olay yerinden çok uzaklaşmadan yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde ise çok sayıda kovan bulundu. Polis ekipleri silahlı saldırı ile ilgili çalışma başlattı.

Gözaltına alınan şahıslardan birinin "Bir daha bebeklere tecavüz edemeyecek" sözleri dikkat çekti.Olayı anlatan Kemal Karadağ; "Biz sokağın başında duruyorduk. Silah sesleri geldi. Bu tarafa baktığımızda bacağında yaralı bir kişi vardı. Polisler geldi" dedi.