Tamir etmek için altına girdiği tırın hareket etmesiyle sürüklenen şoför hayatını kaybetti

Esenyurt'ta tamir etmek için altına girdiği tırın bir anda hareket etmesiyle aracın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen sürücü, hayatını kaybetti.

Tamir etmek için altına girdiği tırın hareket etmesiyle sürüklenen şoför hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esenyurt’ta tamir etmek için altına girdiği tırın bir anda hareket etmesiyle aracın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen sürücü, hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere, göre tır sürücüsü 61 yaşındaki Atahac Vasılev, tamir etmek için aracın altına girdi. Tır bir anda bilinmeyen bir nedenle hareket etti. Aracın hareket etmesiyle tır sürücüsü yaklaşık 50 metre aracın altında sürüklendi. Çevredeki vatandaşlar sürücünün yardımına koştu. Ağır yaralanan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek incelemelerine başladı.

Olayı gören bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, “Gördük burada aracını tamir ediyordu. Araç bir anda kaydı sürüklenerek oraya kadar gitti. Arkadaşını kaldırıp kendisine haber verdim. Polisi aradım sağlıkçıları aradım” dedi.