Uyuşturucu imalathanesine baskın

Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Selimpaşa'daki bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığını tespit etmesi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Uyuşturucu imalathanesine baskın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Selimpaşa’da uyuşturucu madde imalatı yapıldığı tespit edilen eve Salı günü Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda M.A.(38) isimli kadın şahıs yakalanırken ve evde yapılan incelemeler sonrasında da 818 gr. Metamfetamin isimli uyuşturucu madde; uyuşturucu yapımında kullanılan çok sayıda bidon, kova ve şişe içerisinde sıvı, katı ve toz halinde kimyasal madde; karıştırıcı, cam fanus vb. malzemelerin yanı sıra poşetler içersinde çok sayıda hap ele geçirildi.

Operasyonun devamında evi kiralayan B.K. (62) isimli erkek şahıs ile Türkmenistan uyruklu M.S.(45) isimli kadın şahsın peşine düşen ekipler, her iki şahsı da Esenyurt’ta yakaladı. Ayrıca Selimpaşa’daki evde yakalanan M.A.nın ikamet adresi olarak gözüken Avcılar’daki evde de aramalar yapan Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, burada da uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı düşünülen çok sayıda plastik bidon ve pet şişe içerisinde kimyasal madde ele geçirdi.

Operasyonlarda yakalanan M.A. , B.K. Perşembe günü adli makamlara sevk edilirken, görülen dava sonrasında M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.K. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. Türkmenistan uyruklu M.S.nin ise sınır dışı edilmek üzere işlemleri başlatıldı.

Uyuşturucu imalathanesine baskın

Uyuşturucu imalathanesine baskın

Uyuşturucu imalathanesine baskın

Uyuşturucu imalathanesine baskın