Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha

Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Silivri'de uyuşturucu tacirlerine darbe üzerine darbe vuruyor.

Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün gece D100 Karayolu Silivri Alışveriş Merkezi önünde şüpheli bir aracı durdurdu. Polis, araç içerisinde bulunan Y.G. G.K. ve E.Ş. isimli üç şahsın araçtan indirirken, E.Ş. isimli kadının olduğu ön sağ koltuk tarafından yere saçılan maddeleri fark etti.

43 paket uyuşturucu ele geçirildi

Yapılan inceleme sonrası yere saçılan maddelerin ağzı kilitli poşetlerde 41 adet bonzai isimli uyuşturucu madde olduğu ayrıca araç içerisinde de 2 poşet içerisinde yine aynı madde olduğu tespit edildi. Araç içerisinde yapılan incelemeler sonrasında uyuşturucu maddelerin yanı sıra iki tarafı testereli bir adet de av bıçağı bulundu. Ayrıca şahısların yapılan sorgulamasında araç şoförü Y.G.nin de ehliyetsiz olduğu tespit edilerek trafik ekiplerince bu hususta da gerekli işlemler yapıldı.

Mahkeme şahısları tutukladı

Polisin şüphelenerek durduğu araç içerisinden toplamda 43 poşet içerisinde 34 gram ağırlığında uyuşturucu madde ve bir adet av bıçağı ele geçirdiği olay sonrası gerekli sorgulamaları yapılan şahıslar Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Silivri Adliyesi’ne çıkartılırken, mahkemece Y.G, L.Y, ve E.Ş. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.