Uyuşturucuya geçit yok !

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, Silivri'de uyuşturucu ticaretine yönelik başlatmış olduğu mücadele kapsamında geçtiğimiz Salı günü 3 kişiyi uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti- uyuşturucu madde kullanma, bulundurmu ve satın alma suçlarından yakaladı. Şüpheli 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucuya geçit yok !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, Silivri’de uyuşturucu ticaretine yönelik başlatmış olduğu mücadele kapsamında geçtiğimiz Salı günü Silivri Yenimahalle’de yapılan istihbarat ve takip çalışmaları sonrasında G.B. ve İ.C. isimli şahısların düzenli olarak İstanbul’a giderek uyuşturucu madde aldıkları, aldıkları bu uyuşturucu maddeleri de Yenimahalle’de ikamet eden F.K. isimli şahsa getirerek buradan satış yapıldığını tespit etti.

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, F.K.’nın ikametgahı çevresinde tertibat alarak şahısların ikametgaha gelmesini bekledi.G.B. ve İ.C.’nin içerisinde olduğu özel otomobil ile adrese gelen şahıslar bir süre sonra ayrıldı.Şahısları gözaltına alan ekipler araç ve üst aramasında bir miktar eroin maddesi ele geçirdi.

F.K.’nın da ikametgahında yapılan aramada da uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanılan kağıtlar ile benzer özellik taşıyan Uyuşturucu Maddeleri paketlemede kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

 F.K.,G.B. ve İ.C. isimli şahıslar Silivri Asayiş Büro Amirliğine getirilerek gerekli tahkikata başlandı,.Yapılan tahkikat  neticesinde adli makamlarca uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri,  4-5 aylık periyotta 12 torbacı diye tabir edilen suçlu tutuklandığını belirterek “hala dışarıda olup bu suçu işleyenler ait oldukları yere gitmelerinin an meselesi olduğunu bilsinler” diyerek uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılık içerisinde olduğunun vurgusu yapıldı.