Beyciler Kız Hentbol takımı emin adımlarla yürüyor

Silivri'de ilklerin takımı Beycilerspor bu sene yine bir ilke imza attı. 4-5 sene önce hentbol branşına başlayan kulüp daha önce Silivri tarihindeki ilk erkek takımı ile liglerde başladı.

Beyciler Kız Hentbol takımı emin adımlarla yürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen sene Silivri tarihinin ilk kız hentbol takımını kurup ilk kez katıldığı turnuvada il 4.sü olarak fırtına gibi bir giriş yaptı.


Bu sene kaldığı yerden ilklere devam eden kulüp Anadolu yıldızlar ligi diye adlandırılan her ilin en iyi sporcuların katıldığı ve buradan milli takım aday kadrosuna çağrılacak olan il karması takımına Silivri Tarihinde ilk kez 6 sporcu vererek inanılmaz bir başarıya imza attı.


Ayrıca Anadolu yıldızlar liginde İstanbul’u temsilen, Beycilersporun Antrenörü Burhan Keskin Silivri Tarihinde bir ilk olarak il karması Antrenörü olarak hem Beycilerin hem Silivri’nin Gururu oldu.


28 Ocak -1 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe spor kompleksinde düzenlenen minikler kulüp müsabakalarında İstanbul’daki bütün köklü takımları eleyerek namağlup finale gelen takım finalde kaybedip il 2.si oldu.


Kulüpten yapılan açıklamada “İstanbul’da Silivri’nin gururu olan Beyciler köyü takımı parmakla gösterilen çalışmaları ile tüm hakem, antrenör, sporcu ve seyircilerin hayran kaldığı bir takım olmuştur. Zira takım sponsorsuz, formasız ve salonsuz çalışıp müsabakalara gitmek için 4-5 saat yol gidip geliyor” ifadeleri kullanıldı

Silivri’yi ve Beyciler Köyünü İstanbul’da inanılmaz şekilde güzel temsil eden kulübü başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.