SHA'dan Bir İlk Daha !

Kurulduğu günden bu yana internet haberciliğine farklı bir tarz kazandıran Silivri Haber Ajansı (SHA), günlük haberlerin ardından şimdi de anlık haber dönemine geçiş yaptı.

SHA'dan Bir İlk Daha !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hızlı, tarafsız ve objektif yayın politikasıyla, Silivri’nin ilk görüntülü haber sitesi olan SHA, okuyucularına daha hızlı haber akışı sağlamak ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için başlattığı çalışmaların ürünü olan İOS ve Android sistem uygulamasını yayına alarak bölgede aplikasyon uygulaması olan ilk yerel yayın kuruluşu oldu.
Söz konusu uygulama ile akıllı telefon sahipleri, internet sitesine yüklenen haberlerden, anında haberdar olacak. Başta Silivri olmak üzere, bölgedeki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak isteyen okurlarımızın, AppStore ve Google Play’dan akıllı telefon ve tabletlerine ‘Silivri Haber Ajansı” uygulamasını indirmesi yeterli olacak. 
HABERLERDEN ANINDA HABERDAR OLUN
Yüklenen uygulama ile okuyucularımız sisteme yüklenen haberlerden anında haberdar olabilme imkânına sahip olabilecek. Uygulama ile ilgili bilgi veren Silivri Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Yusuf Eker, uygulamanın Silivri ve bölgede bir ilk olduğunu kaydederek: “Amacımız okuyucularımıza en doğru haberi en hızlı şekilde ulaştırabilmek. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu anda uygulamayı telefonlarına indiren yüzlerce okurumuz, yüklendiği andan itibaren haberlerden haberdar oluyor. Ciddi maddi yatırımla gerçekleştirdiğimiz uygulamamız, okuyucularımızdan büyük takdir topluyor. ” diye konuştu.
 
 GooglePlay'dan indirmek için;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.sha&hl=tr

Appstore’dan indirmek için ;
https://itunes.apple.com/tr/app/silivri-haber-ajans/id1128112503?mt=8